Hrana pomembno vpliva na usklajenost delovanja telesa in uma. Ni vseeno katere sestavine in v kakšnih kombinacijah vnašamo v telo. Pri pripravi naših polnovrednih obrokov se vselej trudimo slediti tej premisi. K vašemu dobremu počutju želimo dodati svoj prispevek.

ZAJTRK

Pri nas praznujemo jutranji čas na sebe prijazen način. Z okusom svežega, lokalnega in trajnostnega. Celo dnevni časopis prebere pri nas več različnih ljudi.  Ne glede na to ali iščete prostor za hiter začetek dneva ali pa se pridružite prijateljem ali kolegom ob zajtrku, pridite in uživajte!

Vsak četrtek od 8:00 – 9:30

Vsak tretji četrtek v mesecu: podjetniški zajtrk od 8:00 – 10:00

Vsako soboto od 8:30 do 12:30 (self service)

ZELENA GEA

Vsak dan pripravi naš tim okusni obrok dopoldanske malice v treh različicah. Tedenski meni je na voljo že ob petkih na naši spletni strani www.zavodgea.com

Naša hrana je avtentična, naravnega okusa, brez nepotrebnih umetnih dodatkov, ki telesno biologijo ne morejo podpirati. Tako sestavine kot pripravljeni jedilniki so izjemno skrbno načrtovani in skladni s filozofijo, ki jo zagovarjamo in pomeni le izbrano in najboljše. Ker vsak izmed nas ne zmore tolerance do prav vseh živil, so naše jedi ustrezno označene: brez glutena, brez laktoze, pikantno… Na ta način vam olajšamo odločitev kaj naročiti in kaj jesti.

Dnevna ponudba tako imenovanih zelenih malic vsebuje tri vrste celostnih obrokov v ponudbi Brain Food (hrana za možgane), vegetarijanski in veganski obrok v oblik sestavljenih solat ter odličnih juh kot polnovrednega obroka. V naši mali pekarni pečemo lastne žemljice (mini bombetke) in zlato zapečen hrustljav kruh iz polnovredne pirine, ajdove, koruzne moke, ki prihaja k nam naravnost iz mlina.

Naš  kavarniški LOUNGE  je odprt od ponedeljka do petka med 10. In 14. uro.  V tem času lahko obrok, pakiran v lično ekološko embalažo,  odnesete tudi s seboj na delovno mesto, domov ali pa celo na izlet.

Dnevno ponudbo hrane je mogoče naročiti tudi za dostavo. V  tem primeru vas prosimo za oddajo naročila  med 8. In 8.30 uro zjutraj. Lahko pa tudi dan prej.

PO – PE  10:00 – 14:00

POPOLDANSKI BLUES

Vsak dan ustvari naš tim tudi popoldansko ponudbo.  Domače, hišno pecivo, ki se odlično poda k popoldanski kavi ali čaju.  Poleg klasičnih pekovskih receptov za peko, naša dekleta vsako jutro dokazujejo, da tudi naši gostje z alergijami, lahko jedo zdrave stvari, čeprav pri nekaterih izdelkih nismo uporabili  masla, mleka, jajc ali moke.

Za popoldanski obisk pri nas, se po napornem delovnem dnevu, ob kozarcu dobrega vina ali pa vrčku izvrstnega lokalnega piva, prileže nekaj malega za pod zob. Na podlagi dolgoletne tradicije avtohtonih izdelkov, smo za vas pripravili tri degustacijske menije.

PO –PE   15:30 – 18.00

VEČERNI JAZZ  (PO SLUŽBI)

Le še enkrat se zavrtite na svojem pisarniškem stolu, potem pa pridite k nam. Kar tako. Ker ste si zaslužili zgodnji večer s prijatelji, dobro glasbo in hladno pijačo.

PO –SO  18:00 – 21:00

PIJAČE

Ko gre za pijačo nismo preveč zeleni. Seveda, imamo ponudbo sezonskih smutijev, naravni, svežih stisnjenih tedenskih sokov. Z novimi idejami pripravljamo tudi koktajle in strežemo regionalna vina s poreklom, odlično lokalno pivo in dajemo veljavo kulturi pitja  kave in čaja.

CATERING –  FINGER FOOD PO NAROČILU